Despre EDITURA SAGA

Saga editurii

EDITURA SAGA a apărut în lumea cărților odată cu publicarea romanului Geniul cocosatului (carte a filosofului Ioan Miclea), în anul 2005.


Portofoliul EDITURII SAGA este mărturie a editării cu pasiune, și nu din considerente de profit, neavând drept scop derularea unor mari afaceri, mai degrabă împlinirea unor idei, visuri, gânduri...


Atât in spatiul acestei edituri, dar și cu ocazia colaborării cu autori în cadrul altor proiecte editoriale, scopul editorului a fost realizarea unui produs editorial de calitate, fiind alături de autor în perfecționarea cărții sale cu îndrumări și observații, dar și realizarea unei cărți de care să fim multumiți în primul rând noi, cei din editură.

Satisfacția noastră s-a dovedit că a fost, apoi, însoțită de mulțumirea autorilor cu care am colaborat și de cea a publicului cititor.

Cei care au contribuit la rezultatele Editurii Saga

Alături de editoarea Nelia Daniela Dîncu au fost, de-a lungul timpului, angajați sau colaboratori:

Laura Codreanu - grafician;
Loredana Dan - grafician și ilustrator de carte (Zodiacul copiilor și Prima mea scenă);
Leonard Popescu - tehnoredactor, grafician.

Informații actuale

Editura Saga este completată ca activitate de:

Agentia NEGRU PE ALB si LIBRARIA CARTER, alaturi de care este si proiectul CUVINTE DESPRE CARTI, un blog despre cărți.

În 2016, s-a înfăptuit proiectul POVEȘTI DE MESERIAȘI, cu ocazia primei ediții Street Delivery din Baia Mare, cu scopul de a promova și, mai ales, de a îndemna la a susține produse sau servicii românești prin folosirea acestora și nu a celor de import.

Informatii pentru contact

Tel.: 004 0766197052

E-mail: redactie@editurasaga.ro;
Facebook: http://facebook.com/editura.saga.